balk

TipLinks

Nieuwste links:En wie een iPad heeft, kan via iBooks gratis heel wat boeken van de grote filosofen binnenhalen. De Engelse vertaling van Bergson's L'Evolution créatrice bijvoorbeeld, of bijna alle werken van Nietzsche in het Duits. Er is het een en ander in engelse vertaling van Aristoteles, Plato, HUme...

Via iBooks is ook een hoofstuk van een prachtig interactief book van E.O. Wilson (mierendeskundige) over ecosystemen gratis te krijgen: 'On Life' heeft het. Prachtige foto's en geweldige animaties! De rest van het boek is nu, d.d. februari 2012, nog in wording, begrijp ik.


portret

Even voorstellen

Ik ben Monique Greveling, in 1989 cum laude afgestudeerd in de wijsbegeerte, met veel aandacht voor psychologie, sociologie en communicatie. Ik heb op verschillende manieren mensen begeleid, individueel en in een groep: als trainer, cursus- en gespreksbegeleider, als assistent mental coach en als praktiserend filosoof. Wilt je een indruk van mijn werkwijze, lees Op consult bij de filosoof.

Daarnaast ontwikkel ik praktische filosofiecursussen, schrijf en ben actief als regisseur in het amateurtoneel en voor de Braziliaanse band Geórgia e Boca, coach en geef spelbegeleiding aan podiumkunstenaars m.n. zangers, instrumentalisten e.d.