balk

Vage onrust

Misschien is het iets kleins, dat je als een kiezelsteentje in je schoen met je meedraagt en dat af en toe voor overlast zorgt. Misschien ontbreekt er iets groters. Misschien ligt het voor het oprapen of is het alleen een kwestie van op een andere plek kijken en niet alleen in het schijnsel van die ene lantaarnpaal… Maar waarschijnlijk is het wel het zoeken waard.


«« terug

portret

Even voorstellen

Ik ben Monique Greveling, in 1989 cum laude afgestudeerd in de wijsbegeerte, met veel aandacht voor psychologie, sociologie en communicatie. Ik heb op verschillende manieren mensen begeleid, individueel en in een groep: als trainer, cursus- en gespreksbegeleider, als assistent mental coach en als praktiserend filosoof. Wilt je een indruk van mijn werkwijze, lees Op consult bij de filosoof.

Daarnaast ontwikkel ik praktische filosofiecursussen, schrijf en ben actief als regisseur in het amateurtoneel en voor de Braziliaanse band Geórgia e Boca, coach en geef spelbegeleiding aan podiumkunstenaars m.n. zangers, instrumentalisten e.d.